Post/Read Comments0

TG - eSport

Category - Hot News | Author - RaZor | tirsdag 12 september 2017 - 17:29:50TG eSport er en dansk multiplayer forening og søger altid friske personer som ønsker et godt og sundt gamer miljø. Vi kan tilbyde seriøs gaming, masser af hyggestunder og en vel organiseret forening som altid er et skridt foran.
Vi råder over en TeamSpeak 3, en velfungerende webside med et godt system til Match making og Liga'er. 2 gange om året bliver der holdt Lan Party, skiftende på Sjælland, Fyn og Jylland. Gæster og venner bliver også inviteret.

Vi har altid focus på de nye spil som udkommer og spiller også i tidligere versioner. Der ud over hygges med et stort udvalg af spil, men har typisk 2 primære spil som der gøres noget seriøst i.

Der bliver holdt ugentlig træning og en fast obligatorisk informations dag. Kampe bliver løbende sat op i vores war system for tilmelding. Lige pt er vores primære spil CS:GO, Call Of Duty og Playerunknown's Battlegrounds.

Vi har nogle sponsorer som dækker vores udgifter så medlemskabet er gratis, dog skal du opfylde nogle krav som kan læses i vores medlemsbetingelser.
Mindre seriøse medlemmer er selvfølgelig også velkommen til at søge optagelse.
Hvis dette fanger din interesse og har mod på en prøve periode, skal du ikke tøve med at tilmelde dig foreningen.
udskrifts venlig Lav denne nyhed til pdf